okładka zastępcza

Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 1

Tuszyński, Wojciech, Budny, Janusz, Eisele, Mieczysław Redakcja., Kleszczewski, Mariusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 1971.

Technologia żywności, Żywność technologia urządzenia., Podręcznik

Autor
Tuszyński, Wojciech
Budny, Janusz
Eisele, Mieczysław Redakcja.
Kleszczewski, Mariusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1971.
Objętość
465, [1] s., [4] s. tabl. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
664
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia urządzenia.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
080
%a 664
100
%a Tuszyński, Wojciech
245
%a Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. %n Cz. 1 /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1971.
300
%a 465, [1] s., [4] s. tabl. : %b il., err. ; %c 23 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.
655
%a Podręcznik
700
%a Budny, Janusz
700
%a Eisele, Mieczysław %e Redakcja.
700
%a Kleszczewski, Mariusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne